Konu
:
23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması
Tekil Mesaj gösterimi
24-04-2008, 01:35 PM
#
138
(
permalink
)
ZEYNEPAYY
Üsteğmen
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması
Ya bu buluşmalar güzel oluyo beeeee:))
he bide dertlerimiz olmasa dimi
oy oyy bunlarda hayatımızın süsü biberi bee az acıda olsa tadını çıkarmak lazım uyy aklıma şimanikin acı biber yemesi geldi
ben yeseydim cafede ne kadar su varsa çekerdim:))))
Unutkan atakan bey:))) Unutmadan ne güzel anlatmış:) ne var yoksa bize bişe kalmamış sankim ama herkesin gözü başka görer aynı yere baksada dimi
pisiiiiimm muhteşem insan kodumu oturdurum yüzünü cırmalarım havasında gezen asi kedi:)))
Şimanik en şahane madaratör herzamnki gibi süppeeer
bide nurhanza süper yönetici:))ve ferrulimiydi neydi hani elini yüüznü yıkamadan duramayan :))İnşallah atlatırsın bu takıntıları:)
Bide muhteşem
çift meğersem burda ayrı gezen gezegen gibi bütün bir dünya varmış bide iki kuzularııı Allah nazarlardan saklasın çok uslulardı bee
pisim uzaktan bakıyodu yan yan yaramzlık yaparlarsa tırmalarım diyeee:)))))
Sonra pek sevdi:))Allah dilerim bir ömür sağlık afiyet versin şirin aileye heee Defduru haketen Tansu Çillere benziyodun yaa:))ondan daha güzel ve gencinden:))Tansu çiller bu yazıyı Okurmu dersin okursada çatlasın:)))))
lem 04metin yine iyisin her seferinde bu hesap işi karışıyo sonra zor toplanıyor şaşkın :)))))
he benim hemşerim neden gelmedin? dusun buralardaysan cevap ver yoksa siparişleri getiremem diyemi çekindin:(
yahuuu sen gelsen yeterdi be hemşeri kardeşim.:)
heee bu arada yakın zamanda inşallah yine bir aradayız Piknik içiiin:))
Ben şimdiden çimenlik güzel sakin bi yer bakmaya başlıyorum:))
Mümkünse yine hafta içi olsun dimii hafta sonu heryer arı kovanı gibi gürültüden durulmuyor..:)
Benim dediğim yere vakti Olanlar bi gitsin lale devri geçmeden "fetihpaşa korusu"Üsküdarda kime sorsanız yeri gösterir..:)
ZEYNEPAYY nickli üyeye özel mesaj gönderin
ZEYNEPAYY - Daha fazla Mesajını bul