Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 03:50 PM   #9 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart BENİM HİÇ BABAM OLMADI

bu babalı köşe ikide bir gözümün içine giriryo...çok baba bi köşe olmuşş..benim babam var da babalık yapmamıştır hiçç..zaten ana baba ayrılıgı hep çocukları magdur eder kimseye bişey olmaz...beni arayıp sormamıştır,nikahıma gelmemiştir,evime gelmemiştir..bunu niye mi söyleim artık bir an bile aklıma gelmiyo,burda baba lafını görünce hatırladım sadece..önceden oturur babalı bi film falan görsem saatlerce aglardım..böyle böyle depresyon oluşuyo insanda...yavaş yavaş kafama dank etti davranışları adam seni istemiyo ne kasıyosunki dedim.. evine giderdim yılaar önce yüzüme bakan olmazdı,agır laflar neredeyse küfürler...sürekli laf sokmalar insanların yanında hakaretler..aşagılamalar...açıkça evime gelme diyen bi adam yarabbi sen muhtaç etme kimseye...baktım bu devran böyle gitmez dedim elogluna rezil oldum zaten...babası olmayanın kocası da yarım yamalak olur...amaaaaaaan be dedim kendimi hepinizin yerine de seviyorum..lerzanın dediği gibi kendi kendimize mutlu olabilliriz,başka yerde aramadan....ben senin kızın olamam dedim ya biz çoook farklıyız...ben hiç kimseye bunu yapamam..
aslında düşüncelerim oglumun dogumundan sonra böylesine degişti..baktım insan çocugunu çook seviyo,eşimden ayrılsam bile bi gün oglum hep başımın tacı olur..bu hiç etik degil yani biyolojik babamın yaptıgı..ondan sonra onu hiç anmaz oıldum..Allah için arayıp sorardım bi zamanlar baktım saglıgımdan oluyorum...anlatılmaz kötü günler yaşattı bana...
kimseye düşman degilim sadece kendimi önemsiyorum bencilce degil...herkese sevgiler.. 44 44
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla