Konu: Başlamak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 09:27 PM   #3 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Başlamak

Alıntı:
nejbus Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar

kapınızı açıkmış bende geldim.

Siteyi içe dönük konuşmalarla ilgili çalışma yaparken gördüm. inceledim denemeye değer olduğunu gördüm ve hiç tereddütsüz başladım.
Adım Serkan 33 yaşındayım yaklaşık 1 senedir kişisel gelişimim üzerinde çalışıyorum benim kanaatim daha doğrusu bekletim
bilinç seviyesini yükseltip hayatımıza gelen ve görmediğim fırsatları kaçırmamak

İnsanoğlunun hayatı anı defterine benzer. Oraya yazmayı planladığı şeyler ile yazmak zorunda kaldığı şeyler arasındaki fark nasıl yaşaması gerektiği ile nasıl yaşamış olduğu arasındaki farkı ortaya koyar !!!!
hoşgeldin ben sitemizin asi si