Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 01:31 AM   #16 (permalink)
nilcelep
Teğmen

Tesekkür: 0
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilcelep is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: teşekkürler... sigarayı bırakıyorum... :)

selamlar...ben cok saglam iciciydim ama azaltarak asla yapamazdim kendimi taniyorum ruh halimi cok iyi biliyorum gercekten hep dusunuyordum ama dusuncede kaliyordu ama birakmayi denemedim yada azaltmayi sadece aniden bir kararla ayni gun yukarda belirttigim tarihte biraktim acikcasi halaa kendimde sasiyorum :) 34 yasindayim hayatimdaki degisiklikleri anlatsam bitmez sayfalar yetmez bana inanin lutfen ama hersey sigarai birakmakla basladi telkinler dinlemek vs vs derken ben o zamanlar tr deydim esimde belcikadaydi ben vize bekliyordum belcikayagelmek icin esimede siteyi tavsiye ettim oda sigarayi birakmayi cok istiyordu zaten cok az iciyordu 1 hafta sonrada o birakti derken ben simdi belcikadayim tam 9 ay oldu hayatimdaki hersey yeni dil yeni,arkadaslar yeni,ev yeni,ise girdim yeni,cevre yeni,ulke yeni,trafik yeni saymakla bitmez yenilikler vs vs hayatim tam anlamiyla degisti herseyden onemlisi sigara illeti hayatimizda yok artik 1 yila yakin oldu tr dekiler halaa inanamiyor galiba bana burada karsilasacagim zorluklari tahmin edip soruyorlar sigaraya basladinmi diye halaa soruyorlar :) hayir deyince onlarmi allah allah diyolar bana guvenmiyolardi demekki cunku eskiden hayli agrasiftim oysa sigarayi birakinca daha uysal oldum sigaranin sakinlestirdigi falan yalanmis oysa burada yeniden baslamak icin cok sebebim vardi cok zorluklarla karsilastim ama kararliydim vede kararimin arkasindada durdum esimde bende artik asla cunku bebek yapmak icin cesaretimizgeldi ama henuz degil esimde 40 yasinda vucudumuzdaki nikotin tam anlamiyla cikmamistir saglikli bebek istiyoruz buna cesaretlendik artik biz saglikli bir aileyiz artik sizlerede cesaret olsun diye kisa ve oz anlatmaya calistim arkadaslar lutfen pes etmeyin ulasmak istediginiz zamanlarda bizler buradayiz mutlak size tavsiyelerimiz olur.sevgiler.