pamuk'tan... konuşabilecek hiçkimsem yok o yüzden hayatım değişti ailemizde paylaşmak istedim,kendime özel bir yer olsun istedim:(
telkinlere başlayalı tam 1 ay oldu,ilk 2 hafta cok guzeldi ,ilk 2 gunu mide bulantısı ve başağrısı ile atlattıktan sonra artık kendi kendime şahit olabildiğim bir değişimin içindeyim..içindeydim demek istemiyorum hala değişebileceğime dair umudumu kaybetmek istemiyorum.geçmişte takılı kaldıgım ve kendimi özgürleştirmeyi başaramadığım bir konu var..gercekten ugrasıyorum bunun üstesinden gelebilmek için..bu sorunu önce tanımlamam lazım,hedefi yoketmek için belirlemem lazım..gecen aralık ayında çok sevdiğim işimden istifa ettim.kendi ellerimle son verdim işime.birçok kişinin çalışmak için yırtınacağı yabancı bir firmada çok yorucu da olsa belki de bir daha bulamayacağım kalitede bir işi bıraktım.yalan söylemek zorunda kaldım istifa ederken cunku işten ayrılma sebebim bana 2 sene boyunca duygusal işkence çektiren insanla aynı ortamda daha fazla çalışamaz hale gelmiştim.bu insan hergün 1 metre ötemde olan,aynı masada yemek yiyip aynı arkadaş ortamı içinde konuştugumuz bir insandı..2 seneye yakın dışarıda görüşüyor olmamıza rağmen işyerinde çalışan herkesten saklama konusunda ısrarlı ve tehditkardı..bu insan ki işyerinde arkadaş ortamımız içinde (benim de bulundugum)bana 2 miz başbaşayken anlatmayıp insanların içinde kızlarla yediği her türlü haltı anlatacak kadar .... bir insan..öğle arasında bunları dinledikten sonra düşünün kafanızda beliren soruları..''bir insan çıktıgı biri oldugu halde bunları nasıl yapar? bir insan bunu pişkin pişkin kendi çıktıgı insanın da oldugu birortam içinde insanlara bunları nasıl anlatır.? kendi çıktıgı insanın onurunu gururunu,diğer insanlar cıktıgımız bilmese bile bu kadar ayaklar altına alabilir mi ?'' bunlar gibi daha cok ama çok soru var,ayrıca onun yaptığı ......likler buraya yazılamayacak kadar çok ve seviyesizdi arkadaşlarım...bunları dinledikten sonra yukarı çıkıp işinize bu sorularla bu gurur kırılmasıyla nereye kadar nasıl konsantre olabilirsiniz...zaten olamadım..birkaç kere sinir krizi gecridim,butun bu yaşananlarda olanherşey banaoldu ben zarar gördüm,karşımdaki insanın kılı zarar görmedi..artık bu karaktersizlikleri onun o çokyüksek ego ve kendine guvenini de bastırmıştı.insanlar da bendeki garip davranışları anlayamıyor ,bu kız kafadan catlak diyorlardı artık.bu sinir krizlerinden artık birkaç kere izin aldım ve işe gidemez hale geldim..işe başladıgımda duydum ki başka insanlardan,bir kaç kızla aynı anda her ...yiyen bu insan,şimdi bir kızla ciddi olarak cıkmaya başlamış ve evlenmeyi dusunuyormuş..artık bu noktadan sonra orada duramaz hale gelmiştim..öyle ki aynı yemek masasında (insanlar aramızdaki gerginliği anlamasın diye oturmak zorundaydık ve ortak arkadaşlarımız vardı) o yeni kız arkadaşıyla yaptıgı şeylerden yüzsüzce bahsederken ben 2 kere panik atak gecrdim ve yemek tepsisisni bırakarak tek lokma yiyemeden dışarı çıkmak zorunda kaldım..düşünün insanlara ne açıklayacak ne anlatacaksınız..ki onun açısından herşey normaldi,insanlar onu normal goruyorlardı ve anormal ve catlakolan bendim..insanların gözünde salakça ona aşık olan hatta peşinden koşan bendim..konuşmadan kafalarından düşündükleri bunlardı.tamamen aç olarak 1 sene gecridm ve 45 kg ya dustum..artık yemek istesem de yiyemiyordum ,yani o sınırı aşmıştım..kullandıgım ilaç yuzunden saçlarım dokuldu,yaşadıgım onca sey yanında,bunun gibi birçok şey var ,birşey geldi mi arkası corap sokugu gibi geliyor..ben gunden güne ölüyordum..işyeri artık benim için birişkence yeri olmuştu..bunu kaldıramaz noktaya gelince ayrılma karar aldım..şu an da geriye dönüp baktıgımda pişman değilim ayrıldıgım için ama hala bu insan olmayacak mahluk yuzunden bu noktada oldugm için gözyaşı dokuyorum..o insan hala yüzsüzce orada çalışmaya devam ediyor,ve ben dediğim gibi istifa ederken yalan soylemek zorunda kaldım cunku deşifre olmak istemedim ,ayrıca hakaret ve tehdide ugradım onun tarafından..annem ve babama işten cıkarıldıgımı soylemek zorunda kaldım..
şimdi benim affedemediğim ve kendimi özgür bırakamadığım böyle bir durumum var...gözyaşı dökerken içimden tekrarlıyorum ''Allah'ım ben kimsenin duygularıyla böyleoynadım mı ? kimseyi bu kadar küçük düşrüdüm mü? kimse böyle işinden ettim mi?'' bunları yaşamama bir anlam veremiyorum..biz maddi durumu iyi olan insanlar da değiliz,babam devlet memuru,annem ev hanımı ,kendimize ait ne bir ev ne araba gibi bir varlığımız var..hayatta hiçbir zaman Allah şahittir parayı düşünerek yaşamadım.. o yuzden bu kadar sağlığımı göze alarak istifa ettim..ama ben şimdi bu durumdayım..ve 30 yaşındayım...5 aydır iş basvurularım devam ediyor ama hiçbir olumlu gelişme yok..şu an samimi olarak görüştügüm tek bir arkadaşım yok..haftalarca odamdan cıkmadıgım oldu...şu birkaç gundur yine cok kotuyum..1 hafta telkinleri dinleyemedim sanırımonunla iglili ve ayrıca kafamı dağıtmak için lost a başladım ama o da galiba beni negatif etkiledi..dizide insanların geçmişlerine geri dönüşler var ,yaptıkları hatalara...seyrettikçe ben de geri donuşleryaşıyorum..her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor..zaten normalde bu gerdönüşlerden çıkamadıgım için bu haldeyim ve 1 ay once telkinlere başlamıştım...yine bir kaç gundur dusunuyorum ''Allahım gercekten vakit olduruyorum,işe yaramaz duruma geldim,ne uguruna işimden oldum ben ben evde ağlarken o insan mutlu mesut yastıga başını rahat nasıl koyabiliyor?? bazen gercekten yaşamak istemiyorum..hayatımın bir anlamı olduguna inanamıyorum boyle...bu acıları dindirecek hiçbirşey bulamıyorum...''
sonuna kadar okuduysanız saolun.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |