Ynt: pamuk'tan... mehmetcim,
zaman ayırıp sonuna kadar okumuşsun ve derdime ortak olup destek dolu uzun bir mesaj yazmışsın cok teşekkür ederim bunun için...ben o insanla artık görüşmüyorum yani zaten onun yanında habire onun anlattığı kendisinin övündüğü ama insanlıkla alakası olayan yaptıgı şeyleri dinlememek hatta yuzunu gormemek için istifa etmek zorunda kalmıştım..ama senin dediklerini uyguladım bir süre orada iken ama dayanamadım,o egosu cok yuksek biri olmasına ragmen senin çok dogru analiz ettiğin gibi kompleksleri olan ve beni bu şekilde ezmeye calışan sorunlu bir insandı..bunu zaten herkes beni ve onu tanıyan net olarak soyler..oyle bir insan ki sevgilisine eski sevgililerini nasıl üzdüğünden nasıl gözünde yaş eksik etmediğinden bahseden bir insan..benim de cok buyuk hatam vardı,hatam boyle biriyle olmaktı..buna hata denirse..ben tamamen iyi niyetimle onu kazanmaya çabaladım çalıştım hep..hep tukenen ben oldum..onu duzeltebileceğimi sandım..sevgiyle herşeyi cozebileceğimi.ama o buna açık ruhta bir insan değildi..tamamen karanlıktı..
şimdi biraz içimi dökmek istiyorum..ben kendimin cok sevgi dolu olduguma inanıyorum,beni vareden bu öz bu sevgi çok güçlü..ben bu kadar sevgi dolu olmama ragmen bir insandan onun ölmesine mutlu olacak kadar nefret ediyorum..belki tamamen yüksek bir sabır mertebesine erişemedim..bir insan başka birinsanın ölmesini ister mi ?bu mantıklı mı ?bu sözlerin kendisi bile korkutucu iken ben bunu hissediyorum ve istiyorum.
bana birisinin bu dünyada adaletin oldugunu söylemesine şiddetle ihtiyacım var..İnanmam lazım birşeylere..tutunmam lazım..şimdi belki de ben kimim ki adalet istiyorum?o kadar yakınını trafik kazlaarında kaybeden,oğulların şehit veren analar var değil mi??bu dünyada her yapılan kötülük karşılığını buluyor mu??işte bunları bilmiyorum..benim de kendi yaşadıklarım dahilinde bir adalet talebim var Allah'tan..Çünkü inanmak zorundayım,tutunmak zorundayım birşeylere...
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |