Ynt: pamuk'tan... PAMUĞUM
yılllar önce eşimi işe geçirirken, istisnasız her sabah, GİDİŞİN OLSUN DÖNÜŞÜN OLMASIN diye geçiriyordum..şimdi 20 küsür yıl sonra, allahıma şükür ediyorum iyiki ölmedi diye..ya ölseydi...mutlaka eceli geldiği için ölecekti ama, ben benim yüzümden öldü, diye kendimi yiyecektim..ayrıca.bizim tabirimizle iyiler ve kötüler..negatif ve pozitif vs. vs ..evrenin dengesini kuruyor..şimdi sen onun sana yaptıklarına odaklı yaşayarak..ve sürekli neden diye sorarak..durumunun içinden çıkamazsın ve anlayamazsın..ormanın içinde ağaçları görememek diye bir şey varya..sen bu durumdasın..şimdilik kaydıyla, sadece şimdilik..sen kendi gücünü kavrayıncaya ve stabilize edinceye kadar, boşver onun sana yaptıklarını neden yaptığını..yaptıklarının insanlığa sığıp sığmayacağını..bak mehmet ne güzel anlatmış..bizim bazı şeylerle baş etmemiz için önce kendimizi içinde bulunduğumuz durumdan çıkarmamız lazım..sen önce çık şu durumdan..lütfen tüm ilgini kendine çevir.. ÖNCE SEN ! iyi olacaksın ki tüm bunlarla başedebilesin..şimdi eft konusuna bak orada eft konusuyla ilgili notların linkini verdim..vaktini değmez bir adamın sana ne yaptıklarını düşünerek harcayacağına..kendini onun yaptıklarından özgürleşmeye harca..ve sen iyi ol...emin ol her şey daha iyi olacak..sen iyileşmeye çalışırken şu anda farkında olmadığın bir çok şey çıkacak, önüne ama sen artık geçmişe değil geleceğe odaklı olacağın için herşeyle kolayca başa çıkabileceksin..hadi benim güzel kızım..bi gayretle kendini özgürleştir... |