Ynt: pamuk'tan... pamuğum..ben anneciğini çok iyi anlıyorum..o, oğlan benim veya anneciğinin eline bir geçse varyaaaaaaaaa...annen sana değil ona kızıyor..sana yardımcı olamadığı için kendine kızıyor..dünyada böyle insanlar olduğu için dünyaya kızıyor..vs. vs..çıkar ablam kendini bu durumdan..bu durumdan çıkman, hemde hızla çıkman mümkün..o, zaman mehmetin dediği gibi.resmin bütününü göreceksin..bizler ipek gibi insanlarız, öfkeli olduğumuzda çok şey isterizde, yinede başkasının düştüğü kötü durum bizi mutlu etmez..kayın pederim on kaynanaya bedeldi..dilini eşşek arısı soksun diye beddua ederdim..dili arı sokarmı? sokarmış..adamın dilini arı soktu, dili şişince boğulma tehlikesi geçirdi..ben bunu duyduğumda ellerimi açtım allahım benim yüzümdense lütfen ben vazgeçtim..ölmesin diye dua ettim..bizim yapmamız gereken tek şey..ipek gibi olmaya devam ederken kendi gücümüzün farkında olup kendimizi ezdirmemek..hadi benim güzel kızım eft, deep peat, sedona, nlp, bir yığın çalışma var, içlerinden birini seç ve yap..bak sonra bu günleri nasıl değerlendireceksin..iş bulunur..sevecek insan bulunur..yeri dolmayacak hiç kimse ve hiç bir şey yoktur..yeterki biz şimdi ve burada kendi gücümüzün farkında olalım..içimizde yeşeren sevgiyi yok etmeyelim..saygılı sevgiler.. |