Konu: Annem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 10:38 PM   #6 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Annem

Yokluğu ,yani onu görememek ,konuşamamak,sesini işitememek dayalımaz bir özlem beim için ,ama biliyorum ki annemin sağ olduğu zamanlarda karşılıklı olraak sevgimizi doyasıya yaşadık biz biraz osmanlı aileyiz öyle şımartılmaz,çok sevilmez,kucağa falan alınmaz dı çoçuk kısmı ama bir bakışta geceleri gizlice sevilen okşanan o başımda öyle yoğun yaşadımki sevgiyi,ilerleyen zamanlarda annme yaşlandı kelimelere hiç ihtiyaç duymadan yaşadık onunla bakışımızda sevdiğimiz bir kedinin sıcaklında saklıydı hislerimiz bilirdik hissederdik ta derinde içimde içindeydim bu beni huzurlu kılıyor,