Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2008, 12:19 AM   #8 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: son kemo ve kedi

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bittimi inşallah ablam..bitti bitti..tekrar kontrole ne zaman gideceksin..allah herkese bitti demeyi nasip etsin .gerçekten takdir edilecek bir performans gösterdin..dik durma adına..tebrikler..
vallaa ler kuyruklarını hep dk tutarlar haylcim bilirsin serde lik var bende
ankaraya kontrollere mayısta gideceğim bakalım ozaman netleşecek herşey ama almam başka sanırsam kemoterapi ilaca döeriz gibime geliyor ama tabi sonuçlardan sonra asıl belli olacak

Alıntı:
jaunty Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler
mersi efmmmm

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Zaten Pisimbat'ın toplantıda da farklı bir ışığı ve enerjisi vardı.Kemolar geride kaldı güzel haberlerini bekliyoruz.
atakancım o senin güzel görüşün saolasın nur indi dicem olamz karizma dicem oda olmaz kendimce bir im işte

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>pisim benim...asi hür hırçın...paşa kızım benim...

kemolar senden korksun gülüm...bitti gitti inşallah...geçmişler olsun iyi haberlerinin devamını bekliyoruz...

geçmişler olsun tekrar canım kedim...rabbim herkesi kurtarsın inşallah...
amin suzzycim saolasın şaşkın oldum artık iyice bende eheheheh