Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2008, 03:46 PM   #189 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Ben çok iyiyim fakat meleklerim birkaç gündür mutsuzlar. Ortaköy dönüşü Duru emziğini yolda dişleriyle kemirmişti, bende Defne'nin emziğini kemirdim ve kızları emzikle vedalaştırdım. Daha önceden sadece uyku zamanı emiyorlardı.Havhava veriyorduk ve artık geri almıyoruz havhavdan. Fakat yavrularım çok mutsuz oldular. 4 gündür emziksiz uyumaya çalışıyorlar. Nasıl uyuyacaklarını bilemiyorlar. Ellerini nereye koyacaklarının bilemiyorlar. Sürekli ağızlarını şapırdadıp duruyorlar ve uykuya geçmeleri çok zor oluyor. Gece birkaç defa uyanıp emzik arıyorlar ve kriz şeklinde ağlıyorlar. Eşimde bende pes etmemeye kararlıyız ama çok zor geçiyor günlerimiz.Daha yeni öğle uykusuna yattılar bi oraya bi buraya dönerek resmen bayıldılar. Binicik bedenlerin böyle kıvranması ne kadar zor.
Acaba Atakan kızlar için ne telkininde bulunursun? Emzik bırakma telkini varmı ? Şaka bir yana herhalde birkaç günde alışacaklar. Öyle umuyorum.

Neyse sonra devam ederim. Kızların emzik bırakmasını burada bir partiyle kutlamayı düşünüyorum ......