Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 01:00 AM   #73 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

gezdim geldim, 5 gündür yollardayım, işler aynı duruyor, gene yoğun bir tempoya gireceğim, amaaaa pisimin sözleri kulağımda koskocam küpe olmuş durumda, yarın önce hastaneye gidiyorum, olağan kontrolleri yaptıracağım, ihmale gelmezmiş böle şeyler, ne kadar cesurum desekte, yılanın başını küçükken ezmek lazım, önlem almakta fayda var, öleee hasatyım diye gezinmiyorum ortalıktaaa, aksine hergün ne kadar sağlıklı olduğumu düşünüp kefirimi içip keyfime baksamdaaa, neme lazım, 2 yıl önce bir ameliyat oldum göğsümden, ve gene hafiften sızlamalar yapıyor, babamı arayıp sesini dinledim, baya sarhoştu, buna üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden, yanına gitmeyeceğim, ben üzerine düştükçe vazgeçmedi, dibe vurmasını izlemek zorundayım, ve iyileşecek başka çaresi kalmadı, keşke daha fazla sevgi dolu olabilseydik, o bana ben ona karşı tahammül edebilseydik,
gene babama getirdim lafı, kızımda az değil bu arada, balıkesire kadar gitmişim, onları alıp izmire gitmek istedim, otel masrafı olmasın diye, orada bir arkadaşta kalacaktık, ama derslerim var diye bahane öne sürdü, ne yapalım boynumuz kıldan ince, biraz gerginlik oldu, ama sonra otelde kaldım, geceyi yakışıklı oğlumla geçirdik, çok yağmur yağdığı için güllü dallı elbisemi otelde giydim oğlum için, hayatımda ilkkez bir erkek için elbise aldım, çünkü gitmeden önce oğluma sordum ne getireyim sana dedim,
oda şöle çok şık bir anne getir dedi, eee ebise almak farz oldu, hatta elbiseyi 23 nisan ortaköy buluşması içinde giymeyi düşünmüştüm ama hava muhalefetine maruz kaldım, olsun artık başka bahara, ben otelde oğlum için defile yaptım hatta onunla kurtlar vadisi filmi bile çektik you tube video vermeyi öğrenebilirsem ekleyeceğim çoook komik olduk, kızımda mezuniyet balosu için bir sürü elbise denedi, onuda süsledik, hadi hayırlısı, günler geçip gidiyor işte büyüyoruz değişiyoruz, öğreniyoruz yaşıyoruz, en güzelinden yaşamak lazım sevgi dolu umut dolu