Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 10:05 AM   #32 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Agresifin haberleri

Alıntı:
tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
Koçum benim, hala içmedim :) En zoru ilk 24 saat dayan!

aklına sigara geldikçe su iç yada meyve ye ama düşünmemeye çalış hatta hiç içmediğini kendine telkin et babam beyin kanamasından önce günde 1 paket içiyordu by-pass olduktan 15 gün sonra sanırım ilk sigara yakan babamdır ama şimdi çok enterasan hatırlamıyor kesinlikle hiç içmedim diyor dr una sordum herşeyi net anımsayan babam neden sigara içtiğini red ediyor cevapsa çok ilginçti benim açımdan suçluluk duygusu ve bu nedenle anımsamıyor ohhh dedik tabiki

yani aslında herşey senin beyninde bitiyor mp3 ler mutlaka işe yarayacaktır sen sakin,sabırlı ve rahat ol
Şu baban hakkında bir kitap yazsan yeridir. Çok enteresan her hali.

Ben tekrar bırakma konusunda bukadar istekli değildim ama bu kitleler çıkınca açıkçası korktum. İlerde çok pişman olabilirim sigara içtiğim için. İşte o korkuyla bırakıyorum şuan.

Ben hep diyorum, bir kez bırakınca tekrar bırakmak kolay. Kendince bir yöntem uyduruyorsun. Su içmek kesinlikle iyi fikir ve işe yarıyor. Ben bir de saat sınırlaması getiriyorum kendime. Akaşama kadar içme diyorum, sonra akşam sadece 1 tane iç, sonra akşamları kendime oyalanacak bişey buluyorum onu da içmiyorum.

Sonuçta kafama soktuğum birşey var; fiziksel bağımlılık 10 gün. 10 gün sonra nikotinden kaynaklanan bağımlılığım biticek. Sonrası psikolojik bağımlılık, sincity' de dediği gibi " bağımlı hep bağımlıdır" Ben içmediğim yıllarda hep istedim içmeyi, bi nefes çeksem diye. O istek gitmiyor. Ama o isteğe karşı koymak çok güzel. Şeytana hayır demek gibisi yok :) O kulağınıza fısıldayacak siz de hayır diyeceksiniz.
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla