Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 11:28 AM   #7 (permalink)
çiçeğim
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çiçeğim is an unknown quantity at this point
Standart Hayat'a merhaba:)))

Aşk bir kahkaha senden duyunca daha güzel,sevmek bir dokunuş bu sen olunca özelll.Kışın ortasında lapa lapa kar yağarken ,aşkınla sarhoş edinelimde ne hoş,tek bildiğim şey en çok seni sevdiğim,beni bana unutturan ve hatırlatan sensin,mucizelere sebep sensin.şükürler olsun benimlesin,aşk bir kahkaha senden duyunca daha güzellll...
Merhaba sitenin güzel insanları vedeee 'HAYAT' sevgili günlüğüm,bir şarkıyla başladım,içim kıpır kıpır bugün .Haftasonu süperdi,doğayla,telkinlerle,ve hayatımın aşkıyla beraberdim.Hayatımda okadar enteresan güzellikler oluyorki şaşırıyorum.Mutluyummm işte bunu anlatamıyorum ifade edemiyorum.Biliyormusunuz,ben hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım.
HAYAT, herşeye rağmen yaşamaya değer.
Sitemizin yeni üyeleri bıkmadan usanmadan ve inanarak gerçekten....Umutla yürüyün.Benim hayallerim gerçekleşti.Çok birşey istemedim ben hayattan mutluluk ve huzur haricinde ve aldımda.İçinde sevdiğim insanlar olan mutlu ve huzurlu bir yaşam..Hepinize sevgi dolu kocaman .Bol güneşli günler diliyorum...