Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 03:36 PM   #192 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Alıntı:
tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
çok zor onlar için bırakmak benim oğluşumun bırakması için dr umuz şunu önermişti emziklerin uclarını kesiyorsunuz ama onlar görmeyecek kestiğinizi ememeyecekler ve sonunda bıkacaklar benimki ilk 3 gün yaygarayı kopardı ama sonra çaresiz alıştı kolay gelsin canım

Tatlıcadı teşekkür ederim. Bizim dr umuz çöpe atın hep beraber demişti ama biz birkaç kere atıp geri aldık. Ben bilmeden sizin dr söylediğini uyguladım galiba. Bugün biraz daha iyiler. Dün bir arkadaşıma gittik öğleden sonra ona "artık kocaman olduk meme yok havhav gelmiyor" dediler. Galiba kabullenmeye başladılar. Bu günleri bir geçirelim arkasından tuvalet eğitimimiz başlayacak. Bakalım neler yaşayacağım eğitim sırasında çok merak ediyorum. Şu sıralar kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Okuduğum her yerde sabırlı olmalısınız falan diyor. Umuyorum onuda emzik gibi birkaç günde düzene sokarız. 96 96 96