Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 12:17 PM   #6 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart ALTINI ISLATMA

merabalar lerzancım gene dökmüssün etegindeki taşları ve de ddöktürmüssün...bu evlilik ana babalık falan hepsinin bi müddet egitimi olmalı..herkes ana baba olamamalı..sudan çıkmış balık gibi bocala dur sonra..insan da eşini seçerken bu anne/baba olabilirmi diye notu verebilmeli karşıdakine..çünkü geri dönüşü yok...
ancak en kötü baba üvey babadan iyidir bunu bilmiyorum ama kötü baba kesinlikle çocukta çok araz bırakır iyi degildir bunu biliyorum...sanırım biraz şans bu işler...
yani sn admin çok enteresan ve de hoşsunuz bu ilginç konuları nerden buluyosunuz,evet çok önemli bi konu...bu arada çocugun tuvalet egitimini de lerzancımdan ögrenmiş oldum demek bu işin sırrı bu..ama konuşamayan çocuga nası ögreticez..
benim oglumun da konuşmaması psikolojikmiş..ve yaşıtlarına göre iletişim beceriksizliği varmış,sosyal degilmiş..otizme yatkın veya yakın bi çocukmuş...
doktor konusunda da haklısın,her ayrıntıda doktora götürmek iyi degil..babanın ısrarı olmasaydı ben de bu niye konuşmuyo diye götürmezdim..çünkü bianne neredeyse doktor kadar belki fazla emin olur..onun işittiğine emindim mesela,sırf babası emin olsun diye odyoloji,işitme testi falan ugraştık yaptık,dediğime geldi...doktor deyince inandı..
sonuçta babasıyla fazla iletişim kuramayan bi çocuk oldugu için,babayı görse iletişim kurcak sorun çocukta degil,içine kapanması falan konuşmaması normal bence...ben elimden geleni yapsam da...ya babalar annelerin moraline dikkat edecek,kırmayacak falan.. o zaman dolaylı olarak çocuk da aynı elektriği alır ..ve anneler de babalık rölünü iyi yapması için eşiyle ilişkisine dikkat edecek ki adam huzursuzluk çıkarmasın ,çocuga bulaştırmasın...off ne zor işler yaaa..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla