merhabalar!!! öncelikle çok ama çok teşekkürler TÜRKKİYEDE böyle bir site var olduğu için.birkaç aydır çekim yasası bireysel gelişimle ilgili biçok kitap okudum,araştırdım.öncelik hayatınızın en güzel yılı diye bi kitaptı.daha sonra bir arkadaşımın { o da sitemize üye}okuduğu sır kitabıydı.bence sır kitabı önsöz diyebılırım.eğerki gerçekten bireysel gelişime inanıyorsanız ve istiyorsanız önünüzde keşfedeceğiniz koca bi okyanus var bence. yerli yabancı bi çok yazarın kitabını okuduktan sonra şunu düşündüm: evet çekim yasası var bilsekte bilmesekte biz bunu zaten uyguluyormuşuz peki neden isteklerimizi elde edebilmek için bunu bılınçli olarak uygulamayalım?Ben sağlıkçıyım,işin bilimsel boyutlarını kavramak istiyordum önce ve so
nra bu konudaki tüm bilgilere ulaşmak istiyorum dedim kendi kendime. devamında R.ŞANAL ın kitaplarını bana getirdi yasa 'biz ne biliyoruzki' belgeselini ararken okadar link arasından bu sitede ki linke tıklamamda bilinçli isteğimle gerçekleşti.bunun farkına varmak çok güzel. Bu site gerçekten çok ama çok güzel!!!!!!!