Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2009, 06:52 PM   #119 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benım duşuncelerım daha onemli olmalı..ama o şurası neresi?ya onu hıc koyamassam ? yani sadece ısnanların duşuncelrı etken olursa hayatımda?neyse daha dıkkatlı olmam lazım..ben kendımıs adece ıyı şeyelr yaptığım için değil yada takdır gorduğum için değil ben olduğum için sevmelıyım..aa ayşe benı begendı yaşasın ben daha değerliyim olmamalı benım hayatımda...cunku başka hayatım yok....kımsenın olmadığı gibi...pozitif duşunup hayatıma şekıl vermeliyim....
keşke hayatımızda bizi zor durumlara düşüren sıkıntılı anları hiç yaşamadan her şeyin toz pembe olduğu bir yaşam sürebilsek değilmi the desert'cim...

bunu hepimiz çok isteriz...ama önemli olan zor sınavlarımızı başarıyla kendimizi salıvermeden atlatabilmek...

hani ne güzel olumlamalar yapıyordun?...bizlerde çok severek okuyorduk...

yukardaki alıntı yaptığım sözlerinide çok güzel yazmışsın ayrıca...

ve kendi soruna kendin yanıt vermişsin ...

evet yaşadığımız zor dönemlerimizde iç sesimize kulak vermeliyiz...

iç sesin sana mutlaka doğruyu söyliyecektir...

sayfanda tekrar güzel olumlamaların tatlı mesajların yer alması dileğiyle...

sevgiler..

<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla