02-05-2009, 10:18 PM
|
#7 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir test Alıntı: Godot Nickli Üyeden Alıntı
Teskkurler Redflowers ama sız soruya cevap vermediniz :) | Veriyim hemen, nefret etmekten nefret ediyorum. :) İnsanın ne kadar enerjisi varsa alıp götürüyor nefret etmek.
Artık sanırım nefret değil de duyduğum en yoğun his kırılmak ve o kırılmanın çıkardığı sesin beni daha da incitmesi. Bir iki gündür yoğun olarak yaşıyorum ama nefret hissi yok, şaskınlık var sadece.
Bir kaç ay önce hayatta hiç birşeyin imkansız, olunmaz, yaşanmaz olmadığını söylemiştim kendime ve şimdi de ispatlamak istermiş gibi imkansız dediklerimi yaşıyorum. Kırılıyorum, demek ki çok kırmışım :)
Not:Linki de şöyle usulca bırakmak istedim, merak eden olur diye, gerçi daha tamamlanmadı ama az kaldı. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |