Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 04:33 PM   #59 (permalink)
traveller
Teğmen

Tesekkür: 361
19 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
traveller will become famous soon enoughtraveller will become famous soon enough
Standart Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

bak dostum sen begenini ifade edecek birşeyler koymuşsun ortaya, eger ustelemye devam edersen kız senin cebinde oldugunu dusunucek ve istediği kadar erteleyebilecek. Söyle düşün dolapta hiç bitmeyen, ve bozulmayan bir yaş pasta olsa hemde en sevdiğinden ama sen aç olmadan yer misin? Hep oarada olacağı için ertelersin, çünkü o zaten senin dolabında seni bekler. Ama onun 10 dk içinde bozulacağını biteceğini bilsen ne yaparsın?
Umarım durumu anlamışsındır, şimdi çekilme sırası sende, sen beğenini ifade ettin bir şekilde kimse kimsenin resmini yapmaz durduk yere bunu kız da biliyor. Artık geri çekil, üsteleme normal davran yanına gelirse muhabbet et, ararsa konuş, mesaj çekerse cevap ver, bırak o gelsin biraz da.
Ayrıca kız açık açık erkek arkadaş istemediğini de belirtmiş, neden kararına saygı duymuyorsun?
Sevgi serbest bırakabilmektir, onun her koşulda mutluluğunu istemektir, madem o öyle karar vermiş, öyle mutlu saygı duy. İnsanları mülkiyetin gibi eşya gibi algılamai kadınları da fethedilecek bir kale gibi görme...
Sen kendi içine dön, öyle daha öutlu olursun emin ol?
Hayat çok güzel tadını çıkar. Daha önce de demiştim, sen kendi işine gücüne bak, kendini geliştir, bir bakmışsın etrafında senden hoşlanan iki üç güzel kız var, o zaman seçme şansı senin olur...
tek derdin kız arkadaşın olması olmasın. Çünkü bir kız arkadaşın olduğunda şimdikinden daha yakışıklı daha çekici daha başarılı olmayacaksın. Neysen oyle kalacak. Yada dinlememeye devam et, bir gün hak verirsin. Burada olan bir çok kimse bu durumları yaşamıştır eminim... Sen de kendilerini gördüklerinden tebessümle okuyorlardır yazılarını...
Takma bu kadar yaa...
NOT: "Kadınlar gölge gibidir, kovalarsan kaçar, kaçarsan kovalar." demiş adamın biri zamanında feyz al ;)