Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2009, 01:54 PM   #3 (permalink)
yelizim
Teğmen

yelizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 25
24 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelizim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Düşünce ve Rüya Yorumları

ilk yazıyı okurken aklıma KADER le ilgili şu geldi:ben çok küçüktüm ve halamı 6 yıl biri çok sevmiş ve tam 6 yıl ailesiyle gidip gelmiş halamı istemek için.ama halam asla demiş. ben bu kısa boyluyla evlenemem.onu seven kişi ise onunla bir defa telefonda konuşsam bana yeter demiş ve gerçekten altı yılın sonunda bir defa konuşmuş.sonra ne mi oldu? şuan 2 çocukları var ve 19 yıllık evliler. niye aklıma bu geldi çünkü bana bunu anlatırken hep aynı şey söylenirdi....Kaderin önüne hiçbirşey geçemez istediğin kadar yok de bak yine o seni bulur..kaderinde varsa olur anca......bizi böyle inandırdılar.ama aklımda hep soru işaretleri vardı.gerçekten böylemi diye.kişisel gelişim dönemime başlarken böyle olmadığını anlamıştım ama nasıl açıklanır diğer türlüsü bu kadar yaşanılan olaylar varken diye kendi kendime arada düşünüyordum.şimdi çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederimmm.Kader alnımıza yazılı değil seçimlerimizle biz yazıyoruz onu,biz hazırlıyoruz geleceğimizi.onun için çok dikkat etmeli inandığımz değerlere,düşüncelerimize,ağzmızdan çıkan sözlere
GELECEĞİMİZİ BİZ HAZIRLIYORUZ.....SEVGİLER...