önce bişey sorcam millet bu tipsizlik sorunu hani genc kızlarda kilo sorunu varya 16 yassını geçen her kız sıfır beden olmaya calısıyor buda galiba erkeklerin geninde var her erkek kendini tipsiz sanıyo bende bi dönem öyleydim demi :PPP
murat abisi bak ben 25 26 yasıma girdim sen yaslarda askerden gelince bi takım olaylar zincirinden sonra bende o sekilde hissetmeye basladım kendimi ve bu bana dert oldu uzun sapkalar giyiyordum kalabalıkda dolasırken kimse beni görmesin felan diye kendimi o kadar tipsiz hissediyordumki aglıyordum hep :P ama simdi sadece kendine bir az güven özgüven eksikligin var yapamadıgın seyleri yap dusuncelerini degişdir ben nasıl degişdiysem sende degişirsin buraya mıhla yazıyorum bu sitenin en büyük psikolatı bendim zamanında fakat su anda cok mutlu bi hayatım var evleniyorum bile bana 2 sene evel evlenceksin deseler döverdim o diyeni benle dalga geciyor diye :D bendede kaş tiki vardı kaşlarımı aldırmak bana saçma geliyodu kaslarımı aldırdım saç stilimi degişdirdim sakallarımı kesdim simsdi daha bi yakısıklı görüyorum kendimi bak ben hala tipsizim :D ama genede idare ediyorum
bak şimdi sana 2 resim göstercem :D 2side benim bu arada miden bulanmasın :P
bu kendimi tipsiz hissetdigim askerden geldikden sonraki halim
buda şimdiki halim :p
gerçi arada pek bi fark oldugu söylenemez ama ben en azından kendimi böyle daha rahat hissediyorum insan 20 yıl boyunca kendi görüntüsüne alısıyo ve o görüntü ona sıkıcı gelmeye baslıyo :P ben ne kadar cok yakınıyodum yaw tipsizim diye bir az imaj degişikliyi cok iyi geldi gerçi gene yakısıklı degilim ama en azından tipsiz degilim :D bence sende bi imaj degişikligine git
SENİ EN İYİ BEN ANLIYORUM CÜNKÜ BİR ZAMANLAR AYNI KADERİ PAYLASIYORDUK