Konu: reiki ve ben
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2009, 03:42 PM   #22 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Cevap: reiki ve ben

daha öncede söyledigim gibi cok yeniyim 2 ay 5 gün oldu inisiye olalı,canım ögretmenim (shamanic)bana sıkı sıkı tembih etmişti sakın aksatma çalışmalarını diye bende dikkat ettim aksatmamaya geçtigimiz hafta yorgunum bahanesiyle çalışmamı yapmadan yattım,ertesi günde yarım yamalak yaptım veee sonuç bronşit oldum ahh ahh canımcım bana bi kere yapmayım bişey olmaz deme bi kerecik dedigin şey kanalının birkaç hafta gerilemesine neden olur demişti ama ben dinlemedim daha özenli olmalıydım.neyse dersimi aldım bitkisel tedavinin yanında bol bol çalışmamı yaptım haa birde sadece hastalık degil yataktan mutsuz kalktım iki gün yani çalışmadıgımda hem fiziksel hem ruhsal geriledim.ama reiki öyle birşey ki siz ona bir adım gidiyorsunuz o size bin adım geliyor.şimdi çok iyiyim enerjim yeniden yükseldi,inisiye olmuş arkadaşlara tavsiye çalışmaları aksatmayın
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla