Cevap: bebeğimi kaybettim yardıma ihtiyacım var hiçbir kelimenin senin acını dindirmeye yetmeyeceğini düşündüğünü biliyorum ama inanki o küçük kızın sana,'' anne üzülme ben burdayım'' diyor bence ve diğer arkadaşlarında dediği gibi o özel bir bebek ve belkide ikiz eşi olarak dünyaya gelecek olan oğlun daha sonra yine senin hayatına girecek şu an belkide o tam sağlıklı bir bedende olamayacağı için gitti ve belkide bunu kardeşi ile konuştu kimbilir, ama onun daha sonra yine senin hayatına ,senin yine çok seveceğin oğlun olarak geleceğine eminim ben ve sen zaten o an geldiğinde bunu hissedeceksin,hayatta herşeyin bir nedeni var ve olumlu enerjiler olumlu ve güzel şeylerin ortaya çıkmasına neden oluyor bunu unutma!kendini toplaman ve gerekli güce sahip olduğunu hatırlaman yeterli, bak göreceksin herşey yoluna girecek senin yapman gereken kendini toplayıp kızının yüzüne bakacağın,onunda sana sevgi dolu gözlerle seni tanıyarak, sessiz kelimelerle ama bol tatlı gülücüklerle sana bakacağı ve onu kollarına alacağın günü düşünmek olsun düşüncelerini olumlu yönde tutmaya çalış olumsuz birşey aklına geldiğinde hemen ''iptal''de ve kendini sevginin yoğun enerjisine bırak!,göreceksin herşey yoluna girecek! |