Şükürler olsun ki yaşamım beni gittiğim yolda desteklediğini hissediyorum. Her yeni gün bir öncekinden ileride olmam gerektiğini biliyorum. Hedeflerim doğrultusunda
yol alıyorum. Bana yol gösteren rehberler çıkıyor yoluma, görüşlerimi destekleyen yazarların
kitaplarıyla karşılaşıyorum, ilginç olaylar geliyor başıma. Bazen hayal ettiğim durumların içinde buluyorum kendimi. Her şeyin bir sebebi olmalı.
Değişimleri sürekli fark etmeye çalışıyorum. Bunları gördüğümde evrenle uyum içinde
olduğumu ve yolculuğumda desteklendiğimi hissediyorum. Yeryüzünde bulunmamı anlamlı kılan en önemli şey bu. Çünkü inanıyorum ki isteklerimiz sadece kendimizin değil, bütünün hayrına olduğunda yolumuz açılıyor. O zaman herşeyin su gibi akarak gittiğini biliyorum.
Sadece kendimi düşünerek haraket etmiyorum artık. Ülkem için elimden geleni yapmalıyım.
Çevreme minicik de olsa bir faydam dokunmalı. Evrene, doğaya, insana katkım olmalı.
Yüreklerde "insan" olarak sevgiyle yazılmış ismimin izi kalsın istiyorum. Sadece bir taşın
üzerinde değil.
İşte bu evrensel güç, beni isteklerime ve istediklerimi bana ulaştırmak için yepyeni yollar
açıyor önüme. Mutlu oluyorum.
Şükürler olsun ki yaşam beni destekliyor ve her an mucize gerçekleşmeye devam ediyor. |