Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 04:48 PM   #3 (permalink)
blue jaloon
Guest

Standart Cevap: Doğru Frekans Hakkında

Alıntı:
boneskey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım...

Benim için farklı bir heycanın adı Kuantum Fiziği ... Konum-zaman,madde , boyut, frekans, hareket halindeki cisimlerin enerjleri ve momentumları, atom altı parçacıklar , boyut , paralel evrenler v.b.

Aslında benim konuşmak istediğim konu çekim yasası ile alakalı.Düşüncenin gücüne inanıyor ve hayatımı bu inanç üzerine şekillendirmeye çalışıyorum...Düşünce gücü ile hayatıma çağırdığım bir çok şey oldu .... Sezgileriminde zaman içersinde güçlendiğini hissetmeye başladım...Bir tandığınız daha konuşmaya başlamadan ne söyleyeceğini tahmin edebilirsiniz, bu bana doğal geliyor.Ancak hiç tanımadığınız bir kimsenin sizinle dialog kuracağını hatta ne üzerine konuşacağını sezmek bazen zevkli genelde ise şaşırtıcı olabiliyor...Sanırım olay frekans ile alaklı.

Yukarıda belirttiğim gibi bir çok şeyi düşünce ile hayatıma çağırdım...Özellikle konsantrasyon ve süreklilik üzerine çok vurgu yapılmasına rağmen bunların pekte faydalı olmadığı yönünde bir kanaate vardım...Belki de bende bir problem var :) Şöyle anlatayım , bu kanıya ulaşmak için geniş vadede değilde yakın zamanlı yada anlık çağırımlarda konsantrasyon üzerine çalışmalar yaptım..Ne kadar konsantre olup en iyi şekilde odaklansamda hiç bir şeyin olmadığını fark ettim...Ancak anlık düşünceler ile yani sıkı bir konsantrasyon olmadan bir çok şeyi hayatıma çağırabildiğimi fark ettim...Ama bu neden kaynaklanıyor anlamadım...Çok iyi odaklandığım şeylerin bir kısmı olmazken aklıma anlık gelen birşey hemen oluveriyor...Sanırım frekansı yakalamak konsantrasyon ile bire bir alakalı değil...

Birde işleyişin düz mantıktan öte çok daha komlipke ilerlediğini düşünüyorum...Örnek vermek gerekirse , bir gün arkadaşlarla bir cafede oturuyoruz...Uzun bir süre orda oturduğumuzdan sohbetin harareti gitmiş herkez sessizleşmişti ... Bir anda gözüm bardağa takıldı ...Düşünce gücü ile bardağın içinde ki suyu hareket ettirebileceğimi düşündüm..yaklaşık5 saniye sonra su haraket etmeye başladı :) ...Kesinlikle şaşırmadım çünkü mantıklı değildi...Masanın altına baktığımda arkadaş ayağı ile masanın bacağını sallıyordu :) Sonuçta düşünce gücüm ile o su haraket etmedi ancak fiziki kanunlar dahilinde müdahale ile hareket etti...Ama benim yaydığım frekans ile mi arkadaş harakete geçti bunu anlamak zor...Olay belki aracılar,vesileler şeklinde açıklanabilir...Bende hayata çağırmanın bu şekilde dolaylı yollarla olacağına inanmaktayım....

Frekans olayını çözebilen var mı ? Neden anlık düşünceleri çok daha çabuk gerçekleştirebiliyorken, uzun ,sistemli düşüncelerde,hayellerde zorlanıyorum sizce ?
napolyon sen neymissin be:))