09-05-2009, 06:34 PM
|
#389 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 30 Haziran: "Benim ve Benim ilahi varligimin tam olarak farkinda misin? Her gun yureginde bir şükran ve sevgi sarkisiyla mi uyaniyorsun? Benim senden once gidip yolu hazirladigimi ve bunun icin de gunun harika bir gun olacagini bilerek, gunun getireceklerine hazir misin? Bugunden en hayirli olanin gelecegini ve herseyin mukemmel bir sekilde yerli yerine oturacagini gormeyi bekliyor musun? Dunyada varolan tum guzelligi ve harikaligi gorebiliyor musun yoksa dunyadaki kargasa duzeyine odaklanip tum bunlarin nedeninin insanlik oldugu gercegine mi sizlanip uzuluyorsun? Inanc ve guven olmadan bu yasami yasayamayacaginin farkina var cunku herseyi inanc ve guvenle yapabilirsin; oysa kendibasina hicbirsey yapamazsin. Birak sende ve seninle birlikte olusumlarimi gerceklestireyim ki herkes Beni bilmek icin Bana gelebilsin, Beni sevebilsin ve Benim yollarimda yurumeyi ve Benim irademi gerceklestirmeyi istesin."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |