09-05-2009, 06:43 PM
|
#392 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 2 Temmuz: "Bir seyi denemeden gercekligini kanitlayamazsin. Adimini guven ve inancla atmali ve imkansiz gibi goruneni yapmalisin. Benimle her seyin gercek olabilecegini kanitlamak icin kendinin ve sinirlarinin da otesinde yasamalisin. Kendi guvenli kucuk kabugunda yasamak, sinirlarinin otesine gecmekten korkmak, yasami denemekten cekinmek seni hicbir yere goturmeyecektir; ve boylece herseyde Benim elimin oldugunu gorme firsatini kaciracaksin. Hicbir seyden korkma; sadece bil ki Ben daima seninleyim ve senin her adimini yonlendiriyor ve yonetiyorum. Beni gercekten seven ve herseyde Bana oncelik taniyan ruhlar icin herseyin, hepbirlikte yalniz o ruhlarin iyiligi icin meydana geldigini tum dunyaya goster. Mucize ustune mucize bekle ve onlarin gerceklestigini gor. Bu yasami yasamayi ogrenirken ve ogrendiklerini hayata gecirirken, yeni cennetin ve yeni dunyanin tezahur edisine tanik ol. Yasami yasadigin icin ve herseyi denedigin icin mucize ustune mucizenin gerceklestigini gor."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |