Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 07:00 PM   #402 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

12 Temmuz: "Heryerde guzellikle cevrelenmis durumdasin. Gozlerini ac, guzelligi gor ve onun icin surekli olarak sukran duy. Birak guzel seyler seni, kendinin en yuksek ve iyi olan haline donustursun ve bunun icin sana ilham versin. Guzellik senin icindeki en iyi olani ortaya cikarir ve seni en yuksek olanla birlestirir. Icindeki guzellik orada saklanamaz, o yuzden birak parlayarak disari yayilsin. Aklini ve yuregini guzel dusuncelerle doldur ve Beni yansit, cunku Ben guzelligim. Herseyde guzelligi ara; herseyin yeterince derinlerine baktiginda guzelligi gorebilirsin. Yasamda kirli ve cirkin seylerin uzerinde yuksel, cunku onlarin uzerinde yukselerek onlari donusturebilir ve degistirebilirsin. Guzellik bakanin gozundedir; iste o yuzden o senin icinin derinliklerindedir. Bugune herkeste ve herseyde guzelligi gormeye kararli olarak basla; ve de guzelligi goreceksin. Sevgi ve guzellik eleledir, o yuzden birak Benim evrensel sevgim ozgurce senin icinde ve seninle birlikte aksin, butunlugu ve birligi olustursun."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla