09-05-2009, 07:08 PM
|
#406 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 16 Temmuz: "Pek cok ruh bu donemde dunyadaki kargasa ve karisiklik icin bir cozum ariyor. Bu karisiklik ve kargasa gun gun daha cok buyuyor
ancak bundan korkma cunku birseylerin daha iyi olabilmesi icin once daha kotulesmesi gerekir. Bir ciban patlamadan once bas verir ve ondan sonra da tum zehir akar ve temizlenir. Nefret, acgozluluk, kiskanclik ve bencillik zehirleri bosalip, sifanin gerceklesebilmesinden once dunyada birseylerin once bir ciban gibi basvermesi ve tepe noktaya ulasmasi gerekir. Senin kendi icinde mukemmel bir huzura sahip olmani istiyorum. Bu huzuru beni daima aklinda tuttugun surece bulabilirsin ve herseyin en iyi yanini gorerek bilincini yukseltebilirsin. Dunyanin icinde oldugu duruma, ona kendini kaptirarak yardim edemezsin. Hastaliga bagisikliginin olmasi gerekir, yoksa sana da hastalik bulasir ve o zaman da hicbir sekilde yardim edemezsin. Senin yardimina ihtiyacim var. Senin mukemmel bir huzur icinde olmana ihtiyacim var. Senden ancak o zaman
faydalanabilirim."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |