hoşbulduk hepinize:) burayı gun gectıkce daha cok sevıyorum hepimiz cok sıcagız ne hoş
bugun 4. gunu telkınlerın,, kendımı bır ıyı bır kotu hıssedıyorum.. birde su meshur kabuslar var kı evlere senlık!! mesela dun gecekınde kartalin lokmasini yutmaya calisan minik bi sercenin basindan gecen turlu olaylar isleniyo . her ne kadar serce estetik ameliyat olup kucuk operasyonla kendisine buyuk kartal gagasi taktirmis olsa da, midesinin devasal boyuta gelmesi vesilesiyle artik ucamamaktadir. son sahnede yerden yuksekligi 700 metreyi asan bi kartal yuvasindan son ucus adini verdigi r dalisini gerceklestirirken japon askerlerin amerikan gemilerine dalislarindan da kareler verilmektedir. film siyah beyaz olup buyuk ilgi gormus ve yonetmenin bundan sonraki calismalari merakla beklenmistir. noluyo anlamıyorum kı noluyor?? her sabah hayalgucumun gucune hayretler ıcınde eslık etmıs sekılde baslıyorum gune! ruyalar dıye bı baslık vardı okudum orda normalmıs, anladıgım kadarıyla yıllar once unuttugumuzu sandıgımız kotu olaylar telkınlerle su yuzune cıkıyomus ama bu ıyıye delaletmıs rahatlatıyomus.. valla henuz kendımı cok rahat hıssetmıyorum sırf kabuslar yuzunden o ılk 2 gundekı ıyı halımden su sıra eser yok eskısı gıbı agresıf nemrut bısey oldum ben? ama tabı bı de su var kı ıcımde ıyı olacagına daır hısler var, sankı hersey degısecekmıs, okul alttan kalan bıkac
derse ragmen bu sene bıtecekmıs, sevdıgım bır ışım olacakmıs, ben ıyı bırı olacakmısım, hanı eskısı gıbı...