Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 11:05 PM   #15 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

sen de misafir ayakkabılarının içine solucan, çamur (artık Allah ne yaratıcılık verdiyse!) koyar mıydın şeker arkadaşım?

bir seferinde de çatıya çıkıp oradan ceviz ağacının dallarından ceviz toplamış ve aşağıdan geçen negatif elektrikli garibanlara atmıştım! gerçi sonunda yerimi çabuk buldular ama olsun...
evet eğlenceliydi yaw! fazla arkadaşım yoktu ama kendi bahçemizde canım ağaçlarımla çok özgürdüm ben...uff bakıyorum da kiraz ağacından kiraz toplayıp yemenin tadını unutmuşum! :(
bizim ev kadın egemenliğindeydi...düşün; dört kız kardeşiz, tek oğlan var...beş tane teyze, iki tane hala...yeğenler...baba tarafı daha ciddi daha dindar insanlardı...tam tersine anne tarafı, yani teyzemler hayatın binbir sillesini yemiş ama yine de neşeli, bol müstehcen fıkralı, bir sürü komik anıya sahip insanlardı...baba dışarı gittiğinde teyzemler, ablamlar bir odaya doluşur yüksek sesle, kahkahayla saatler geçirirdik...
bunca kadın örneğin içinde yine de bir garip yetiştim ben...etraftaki akıllı uslu, takdir edilen kız modelinin tersine, tüm gün ağaçlarda gezinen, kızlardan çok erkeklerle oynayan, hayalci, mutfakla ev işleriyle alakasız, abisiyle balık tutma delisi bir kız çocuk...
bari bir erkek gibi güçlü, sert biri olabilseydim!fiziken erkek kuvveti vardı ama en küçük zorlukta kabuğuma çekilip ağlardım...
olsun kendimin o zamanki halini de seviyorum...

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline