Hayal ablacım sana kızmak aklıma bile gelmedi. ben bu siteye üye olduğumdan beri düşünce tarzım çok değişti. yıllardır bilinçsizce okuduğum kişisel gelişim kitaplarının aslında ne kadar geliştirici olduğunu bu siteyi, sizleri tanıdıktan sonra farkettim. öyleki arkadaşlarımın msn linklerine yazdıkları olumsuz iletileri bile yadırgar oldum.
ben yeniden hep yeniden başlayabilen biriyim çok şükür. yaşam enerjimi en küçük mutlulukta canlandırabilen biriyim. olumsuz ifadeleri kullanmaktan korkar hale geldim.
birkaç gündür beklediğim haberlerin iyi olacağını imgeleyerek bekledim. beklediğim haberler sırayla olumsuz olarak bana dönünce, bugün gelmesini çok istediğim bir haber gelmeyince, tüm bunları bir yana bıraktım kızımdan çok üzgün olduğu bir sms gelince dayanamadım ablam. isyan değil ama bir an gücümün tükendiğini hissettim. kuş olup gidip kızıma kocaman sarılmak istedim. ben ne yaşarsam yaşayayım, hayat beni ne kadar yıpratırsa yıpratsın, kızımın benden uzaklarda üzülmesine dayanamıyorum
olgunluk yaş almakla değil ablam, benimde daha büyümem gerek belkide. bende olgunlaşacağım. kızıma vermem gereken gücü zorla oluşturmaya çalışmak değil, gerçekten güçlü olacağım