Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 11:07 PM   #2 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Wink Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

7 MAYIS 2009
Hala bi sonuç yok acaba eksik bişeyler mi var diye düşünüp telkin eklemeye karar verdim, birkaç telkin daha ekledim, ama daha dinleyemedim.
Bakkala gitmek için evden çıkarken biran omuzlarıma baktım, şaşırdım omuzlarım dimdikti eski bezgin, çökük omuzlar yok, dimdik kendine güveni olan bir duruş.
:) Birçok insan bunun için "eee ne var bunda" diyebilir ama benim için inanılmaz bir olay ilk defa kendim farketmeden yada birisi uyarmadan kendimi düzeltip dikleşmedim. dimdik duruyordum.
Sevindim doğal olarak ama eee tabi benim şüphecilik başladı yine o anlık bir durumdu belkide kendimi avutuyordum bütün gün sürekli omuzlarıma dikkat ettim evet inanlmaz ama gerçekti omuzlarım dik duruyordum.
Artık telkinlerin işe yaradığını gördüm ve benim gibi sonucu görmek önemli olan bir insan için artık bu iş olacak dediğim andı.Yeni eklediğim telkinleri dinleme başladım vakit kaybetmeden.İlk listemi forumlardaki tavsiyeler üzerine üzerine yaptım, tavsiyelerde en çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz telkinleri listenize ekleyin diyordu bende aynen öyle yaptım.
Ego güçlendirici,sucluluk duygularına ek olarak depresyon dünde kaldı+kendine güven+ertelemeyi bırak+zinde uyanma telkinlerini ekledim listeme çünkü acilen bunlara ihtiyacım vardı.Kendime bir çizelge hazırladım dinlediğim süreyi uzatmam gerekiyordu, bazı yazılarda uyurken dinleyenlerin daha etkili olduklarını yazdıklarını hatırlıyorum ama benim için büyük bir sorun var uykuya dalmakta güçlük çekiyorum en ufak ses ve ışıkta uyuyamazken bide telkinleri sesi uyutmuyor beni.
Çözüm basitti bir bilgisayar teknikeri olarak benim için imkansız yok. Hemen winmata listemi hazırladım ve windows'un zamanlanmış görevler aracını kullanarak gece ben uyduktan sonra açılacak saate ayarladım telkinleri.Bilgisayarı açık bırakıp uyuyorum ben uyuduktan sonra çalmaya başladığı içinde uykuya dalmama engel olmadan bütün gece dinlemiş oluyorum.

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla