Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Ve bugün olanlar
4 gündür yeni listemi gece gündüz her vakit bulduğumda dinliyorum, günlük ortalama 12-14 saatlik bir dinleme oluyor bu şekilde.Birkaç gündür bir sebep olmadan bile mutlu olduğumu farkettim.
Ve bugün dikkatimi çeken bir konuya ayırdım bütün vaktimi.
"SOSYAL FOBİ"
Bu fobi üzerine kurulmuş bir forumu inceledim ve böyle bir hastalık olduğunu öğrendim.İnceledikçe acı gerçeği farketttim evet ben SOSYAL FOBİ hastasıyım su götürmez bir şekilde hemde.Belkide profesiyonel bir yardıma ihtiyacım var.
Kararımı verdim hastaysam iyileşmek için çare mutlaka vardır ve en önemlisi hasta olduğumu kabul edip iyileşeceğime inanmak.
Daha önce 1,5 yıl depresyon tedavisi görmüştüm çok ciddi anlamda bir sonuç alamadım çünkü devlet hastanesindeki pskolog doğal olarak birkaç dakikalık görüşmede daha iyimisin vs. sorular sourup aynı ilaçları yazıp 1 ay sonra yine gel diyordu.
İlaçların etkisi oluyordu tabiki rahatlama,umursamama,biraz daha mutlu olmak gibi ama kalıcılık olmadı tedavi bitti eski halimize döndük zamanla ve bununla yaşamayı kabullenmiştim artık.
Madem telkinlerle ilerme kaydettim listemi değiştirmem gerektiğini farkettim benim öncelikli sorunum sosyal fobi ve bununla ilgili olan diğer telkinlerdi.
Yeni Listem
Ego güçlendiric+suçluluk duyguları +depresyon dünde kaldı + sosyal fobi + başkalarının düşüncelerini önemsememe+sosyallik artırıcı+koruma kalkanı+ertelemeyi bırak
Umudum yeni listeyle beraber yeni bir hayat. 14 mayıs doğum günüm dört gün sonra ama artık öyle bakmıyorum 14 mayısta yeniden doğacağım, hayata yeniden başlayıp kaderim bu yapacak birşey yok artık dediğim herşeyi hayatımdan silicem.
Sorunumu anladım çözümü uzak değil artık.
Ve bu arada birşey sormak istiyorum kilo verme hariç bütün telkinlere ihtiyacım var hepsini dinlesem olurmu yoksa yaptığım listeden dewam edip sonra mı ekleyip çıkartsam. |