Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2009, 12:54 AM   #4 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Merhabalar serkans674,

O da ne dedim,birisi benim günlüğümü çalmış.. Eee,bu kadar ihmal edersen olacağı buydu dedim kendi kendime..
Aramıza hoşgeldin serkan.Hayatında köklü bir değişiklik yapmak istedin ve hayatim değişti sitesi ile karşılaştın..Hiçbir şey tesadüf değil tabii ki..Kararlı olduktan sonra, gereken herşey karşımıza çıkıyor..Bize düşen de bu yolculukta sabırlı olmak..
Ben de bu siteyle karşılaşana kadar hep bir arayış içindeydim..Senin de istediğin gibi, yeni bir hayat arayışındaydım.Çok şükür umduklarımın çoğu gerçekleşti ve gerçekleşmeye de devam ediyor..
Listen güzel fakat biraz kalabalık geldi bana..Sana tavsiyem,telkin sayısını zamanla artırman..Mesela sosyal fobi telkinini, sosyallik artırıcı telkinini bir süre dinledikten sonra eklemelisin..
Tabii ki en önemlisi sürekli olman..Gece dinleme metodun da çok etkili olmuş gerçekten..Bu uyku sorunu olan pekçok kişinin de işine yarayacaktır..super

Telkinlerden en iyi şekilde yararlanacağına inanıyorum..Gelişmeleri bizimle paylaşman da çok güzel..Değişim ve farkındalıklarının artması dileklerimle.. Günlüğün hayırlı olsun..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla