Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! arkadaşlar ben de kilolarımdan aşırı bir şekilde bezdiğim için bu siteye ulaştım bir kaç gün önce bütün mp3 leri indirdim sigara kullanmıyorum ama kardeşim için sigara bırakmayı indiremedim. son bir yıldır habire kilo alıyorum aylardır diyetteyim en son mart ayında 78 dim. tabi bu siteyle de tanıştığımda artık 83 kiloyu tartılarda gördüm. herkes bana kilo almamın psikolojik olduğunu söylüyordu zaten çünkü şok diyetlerden gram vermeden çıkan biri olunca bu doğal... bütün hepsini indirdim ego suçluluk duygusu kilo verme sınav heyacanı ve bunları özellikle mp3 de 2-3 defa çalıyorum diğerlerini 1 defa dinliyorum. bütün gün çalıyorum İnanılmaz ama geçen 9 mayısta 82.5 ken bu akşam 80 i gördüm. en büyük etkisi ben de ağzım kurudu devamlı olarak su içiyorum, özellikle kalorisi düşük besinlerle beslenmeyi tercih ediyorum en fazla 2 defa yiyorum bazen arada çay vs içiyorum bazen de çok az çekirdek yiyorum. inşallah böyle devam eder beslenme alışkanlığım değişti. devamlı dinliyorum ve zayıflayacağıma inanıyorum.... Devamlı olarak yazacağım sonuçtan hepinizi haberdar edeceğim yalnız ders çalışmak istemiyorum sınavım yaklaştı kimseyi fazla umursamıyorum insanlar benden soğudu galiba. evdekiler bana inanmıyor artık her yolu denedin habire yedin karnını doyurdun şimdi de müzikle ruhunu mu doyuruyorsun diyorlar. bakalım hayırlısı çünkü ben bezdim artık bütün diyetlerden bu benim en son çarem |