Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2009, 01:08 AM   #43 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Yine düşüncelerin içindeyim.Biraz önce bir film izledim.Ordaki sözler aklıma geldi.Ertelemeyin diyordu hayatı.Sorununuz mu var adım atın çözün diyordu.sürekli erteleyerek kendi hayatımızı yeterince zehir etmedik mi?Belki o adımı atsak gerisi gelmeyecekmiydi.Şunu bende sende herkes ii biliyor.herşey bir adımla başlıyo.ve sen başaramam dediğin şeyi,o adımı attıktan sonra başardığını gördükten sonra bumuymuş yani hiç demedin mi.sonra küçümsemedin mi.Ben kendimi üzmekte çok başarılıyım.başaracağımı bile bile çoğu şeyi yapmıyorum.Bile bile kendime acı çektiriyorum.ve ben tek değilim bi sürüyüz biz.Farkında olup o adımı atmamak ne kadar kötü.Bile bile kalaitesiz bir hayatı seçmek ne kadar kötü.Hoşlandığın kıza açılamamak ne kadar kötü.Belki de doğru insan o.Ama sen o adımı atamıyorsun.Kendine güvenemiyorsun.Eski yaşadığın olumsuzlukalr sende öğrenilmiş çaresizlikler oluşturmuş.Korkuyorsun tekrar acı çekmekten.Sonuçta insan yanlış yapa yapa doğruyu bulmuyor mu?İşsizsin iş bulamıyorsun.Kendini işe yaramaz hissediyorsun.En güzel yaşlarında istediğin halde çalışamıyorsun.Elin kolun bağlı.Hala ailene bağımlısın.bir göbek bağı gibi.Özgür hissedemiyorsun kendini.öyle alıştırmışsın aileni.Hayatına hep karışıyolar.Biliyorsun iyiliğini istiyolar.Ama insan hayatını yaşamak istiyor.insan sorun ararsa çok kolay bulur.Belli bi yaşa geliyorsun en ufak bi birikimin yok.Doğru dürüst bi kız arkadaşın bile olmamış.Hayata pozitif bakmaya çalışıyorsun.Ama geçmiş peşini bırakmıyor.O kadar değişmek istiyorum ki anlatamam.Şuana kadar yaşadığım hayat bana acı verdi.İnsanlara karşı hep güleryüzlüydüm içimde kan ağladım.Değişmeli artık bişeyler...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla