Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2009, 10:58 AM   #3 (permalink)
hakikat1990
Teğmen

hakikat1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakikat1990 will become famous soon enoughhakikat1990 will become famous soon enough
Standart Cevap: hangi telkin cdsinden başlamalıyım

sevgil, suskun eğer evde tek başına çok rahat bi şekilde konuşuyorsan bunu dışarıdada yapabikirsin bende loggita metodunu evde uygulamıştım 15 günden sonraki ilk gün kekelemiştim bütün morolim çökmüştü sonra bunu yapabilirim dedim kendi kendime evde çok rahat bi şekilde konuşuyorum dışarıda neden olmuyo diye bendeki sorun yavaş konuştuğum zaman insanlar dikkatini bana çeviriyorlardı bu olduğu için konuşmadada gerilme ve takılmalar yaşanıyordu sonra bakkaldan almam gereken bir şey vardı tüm inancımı toplayıp girdim ve çok sakin bir şekilde alacağım şeyi aldım sevinçten havalara uçmuştum bence sende öyle yapmalısın kendine güven. insanları gözümüzde büyüte büyüte hayatımızı karartıyormuşuz, bunu anladım birde 2 yıl boyunca asitli içeceklerden uzak dur demli çay falan da içme ben içmiştim takılıyodum saygılar
hakikat1990 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla