Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2009, 07:25 PM   #19 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

bugünlerde tüüümmm çabamı kötü hisleri içimden uzaklaştırmaya çalışmak için harcıyorum...şimdilik iyi gidiyorum, depolama alanı bit(bildiğin bit) kadar olan hafızam sağolsun!
hani bazen çok canımı sıkıyor şu hafıza sorunum, ama ne yalan söyleyeyim hayatımın çok döneminde hep şükrettim bu kadar çabuk unutabilen bir hafızam olduğu için...

uzakta bir yerde, bana çok kızgın, gururu kırılmış ve fil hafızalı biri var...beni ve yanımdaki rengi (ben siyah, o beyaz ya hani) öldürmeyi ve bebişlerimi çalıp uzağa götürmeyi planlıyor! üstelik bebişlerime iyi bakmayacak, götürüp, kendilerini sudan çıkmış balık gibi hissedecekleri bir ovaya bırakacak! denizsiz yaşayamaz ki yavrularım...ya bensiz?

öyle uzun zamandır her kapı çaldığında yüreğim ağzıma geliyor ki...neredeyse unuttum mutlulukla kapı açmayı...
işin en zor yanı da korktuğumu belli etmemeliyim, varolan azıcık huzurumuz yerinde kalsın diye...

neyse bunu da atlatırım bir şekilde, neler atlatmadık ki...

asıl mesele benim tv alışkanlığımın ürkünç şekilde aniden değişmesi...önceden sadece 'canım ailem', 'elveda rumeli', 'avrupa yakası' gibi hafif dizileri takip eder, komedi filmleri ve animasyon dışında pek birşey izlemezdim...
şimdi yaklaşık 2-3 haftadır sürekli, gece-gündüz 'crime and investigation' adında bir suç-realite kanalını izliyorum! dizilerimi bile unuttum...bakalım mesela bu akşam avrupa yakasında irademi deneyeceğim...ama umutsuzum...elimde değil! Beyaz çok kızıyor bana, o da biraz bildiğinden çekim yasasını, kötülüğü üstümüze çektiğimi söylüyor!
acilen bundan kurtulmayı denemem lazım!

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline