Konu: Merhaba =)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2009, 12:37 AM   #4 (permalink)
Motorhead
Teğmen

Motorhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 17
33 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Motorhead is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Merhaba =)

Şimdi yaratık derken, neye göre kime göre? =) Evrimini tamamlayamamış iki kişilik popoya sahip olan yaz kış doğal yün kamuflajıyla dolaşan canlılar mı? (ki bunları bıyıklardan direk teşhis edebilirsin, büyüdün artık dimi ama?) Yoksa, pembe panter gibi tatlı hayvan parçacıkları mı? Cevap A şıkkı ise buharlaşmaya konsantre ol... yada belediyeyi ara gelip zehirlesinlert.. Cevap B ise, sorun yok, imza filan alırsın, hatıra fotoğrafı çektirirsin... İnkar etme Türk'sün :)) Yaparsın bilirim:)
Cevap C şıkkı ise ki bu hepsi anlamına geliyore, o zaman belediyeyi bekleyip, sonra imza alırsın...
Cevap d ise imdat freni cihazını "on" konumuna getirip, ön yıkamaya ayarlayınız...

Umarım yardımcı olmuşuımdur. Umdum ve buldum da! :))

Görsellik fakir kaldı, ülkeyi kalkındırmak adına değilde perdelerin gücü adına bu örnek temsil etsin. Bunu gördüğünde unutma, ya belediyeyi ara, yada buharlaş :)))

Bunda da unutma ya imza, yada hatıra fotosu, fotoşopu da olur bak... evet.. evet.. o da olur...