Cevap: yine yeniden merhaba....... dun akşam kaza geçirdim..sanırım bıraz para gıdecek..neys ebunada şukur ama..en aızndna bana bı şey olamdı.ama şu parasızlıkta bana mı oslaydı ne.:P neysee bakalım..neys ebakalım kuantum olumlamayı aldım gelırken otobuste okudum bıraz...guzle bır kıtaba benzıo r.şanal yıne dokturmuş..bakalım okuyayımda sanada yazıcam sevgılı gunluk..dun hep berbat haberler aldım gece sanırım bı daha hyatım boyunca uyuyamıycmam gıbı geldi.ter ıcınde geneın korunde uyandım olee bakakaldım tavana..10 dkka uyuyup yıne uyandım..sanırım beynım bana oyun oynuo kalbımde katılıo bu oyuna sıkışıo nefes aldırmıo..amann be gunluk ....gercekten hayat boş...gerckten..bugunde gece uyuyamadığımdan dolayı cok yorgun ve bıtkındım hep gozlerım kapandı pek verımlı bı gun değildi aslında..yıne sorunlarımı duşundum ne yapabılırım die ama ses gelmedi maalesef...şunu yap die...neyse bakalım kıtap okuyup fılm ızlıycem bugun zevk aldığım şeyerli yapıcam yani...şimdilik bole gunluk sor agoruşurus... |