Cevap: benim de hayatım değişsin,bebeğim olsun!.. bi de ben bi şeyler paylaşmak istiyorum arkadaşlar sizle ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.konu şu ki ben eskiden daha çok insanın bazı şeyleri yani pek çok şeyi gerçekten çabalarsa başarabileceğini,her problemin çözümüne giden bi yol olduğunu düşünürdüm.ama bu bizim sorunumuzu tıbbın çözememesi sebep bile bulamamasınndan sonra artık daha kaderci ve tevekkül eden bi insan haline geldim.yani neticede ne kadar istersen iste insanoğlunun elinde gelen de bir yere kadar.bu çocuk meselesi için o kadar çok uğraştım ve çabaladım ki olmadı.sebebep sebep diye kafayı çizdim ama yok yani ne yapabilirim ki?yani tam 5 yıldır istiyorum ben de Allahtan.hem de aklınıza gelen her yolla.yani her istediğin yeterince istersen sana geliyor konusunda biraz tereddütteyim.belki de beni bu yazdıklarımla ilgili dışlayıp burda olanlara inanmıyosan ne işin var diyebilirsiniz ama herşeye rağmen umudum var ve istemekten bu nedenle de olsa vazgeçemiyorum.belki de vazgeçtiğim anda olacak ama bilemiyorum işte herneyse.. |