Cevap: Ynt: olacaklari hissetme valla gerçek hayatımla ilgili olacak birşeyi hissettimmi hiç bilmiyorum dikkat etmedim ama..
takip ettiğim ve şu an son bölümleri yayınlanıp biten bir dizi vardı izlediğim..
dizinin finalinde normal şartlar altında sevgili olamıyacak olan 2 kişinin sevgili olduklarını gördüm..ve bu bahsettiğim kişilerden birisi evliydi, diğeri de dizide çok fazla görünmeyen ve bir daha görünme ihtimali çok zayıf olan birisiydi...yani konuk oyuncu gibi birşeydi..bunlar işarkadaşlarıydı...adam karısından ayrılmış ve o işarkadaşıyla sevgili olmuş...aslında taraflardan birinin diğerine karşı arkadaşlıktan öte duygusal şeyler hissettiğini önceden farketmiştim ancak diğer tarafın hisleri bu şekilde değildi...aslında bu hisleri duyan kişi de ona hiçbirşekilde söylemedi ve belli etmedi...ama ben hareketlerinden ve verdiği tavizlerden hissetmiştim....
açıkcası 2 sinin arasında birşeyler olabileceğini hissetmiştim ve zaten finali de öyle bağladılar....yani birnevi dizide ilgilendiğim oyuncuların sonlarını tahmin etmiş oldum ve bu şey hiçbiryerde spoiler olarak da yazmıyordu....ve istediğim şekilde sonlandığı için...2 sini öyle görünce çok mutlu oldum... |