Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 08:30 PM   #153 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Merhabalarr merhabalarrr:)

Hava çok güzelleştii kıpır kıpır herbiyerlerrr:) Herkesler dışarda bıcır bıcır:) Her ne kadar sıcaktan pek hoşlaşmasam(bayılmış modda gezerim de sürekli,ya da hasta olurum olurdum daha doğrusu:) ) ve kötü geçirdiğim üstüste iki yazdan sonra yaza karşı bi antipati oluşsa da insanları dışarda mutlu görmek çok çok güzell.Balkonlarda,kırlarda muhabbetler sohbetler..Gülen insanlar çocuklar..Harika:) İnsanların mutluluklarını izlemekten çok büyük mutluluk duyuyorumm.Ve eminim bundan böyle tüm mevsimlerim harika geçecek:)

Ve ben de çok mutluyum.Bugün harika birgün geçirdimm.Teşekkür ediyorumm:)

Düşüncelerim zihnimde yerlerini bulmaya başladılar.Yavaş yavaş herşey düzeliyor.

Yaşamak çok güzel..Değişiyorum,hergeçen gün daha da mutlu oluyorum.Yaşamımdaki herşey değişiyor,dönüşüyor.Mucizeleri kucaklıyorum.Şükürler olsunn..