Cevap: KENDİSİ KAŞINDI! sorma arkadaşım, bulut adını beyazca koydu ben de bizim eve giren canlının akıbeti baştan belli olduğu için göbek adısını niyazi koydum.. şimdi bu yeni gelen şey, daha bir haftalık kadar...çok minik, nohut kadar...o yüzden adı otomatikman nohut oldu...tabi onun yenecek birşey olmadığını benim 3 yaşındaki oburcuk oğluşuma anlatmam bir yarım saat sürdü... nohut da aynı oğlum gibi kendinden büyük bir mide taşıyor yalnız! bulutun yemeğine bile salça oluyor namıssız! haa isimler demişken bir tane de ölü sümbül çiçeğimiz var, adısı kadersiz...adını ilk gün koyduk, nitekim kaderinden kaçamadı gariban...o şimdi rahmetli...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |