Cevap: phantommun günlüğü Saçmalıyordumm..
Kendime ''bu sorun olmasa herşey çok güzel aslında'' dediğimi hatırlıyorum.O sorun senin hayatının bir parçası.Senin bir parçan.Onu sen SORUN haline getirdin ve şimdi çözüp onu hayatının en güzel rengi yapmakta senin elinde.Hiç sorunu olmadan mutlu olmak zaten çok basit hiç sorunu olmamak demek zaten mutluluk durumudur çünkü kendine sorun edecek birşey görmüyorsun demektir.Zaten mutluluk hayatındaki herşeyi özümseyebilmek,kabullenmekten geçiyor sanırm.Bu neden burda,bu niye böyle diye sorgulamalar zaten mutsuzluk getirenler.Her neyse..Anladım.Herşeyi varoldukları gibi kabul ediyor ve seviyorum.Teşekkür ederim.
Koşulsuz teslimiyetin önemi çok büyük.Tüm hayatların içinde olduğu trenin bir makinisti var.Ve kimse müdahale etmezse o zaten herkesin gitmek istediği yeri çok iyi anlıyor biliyor,herkesin mutluluğunu sağlayarak kullanıyor vasıtasını.Ama sen tutupta gidişata yön vermek istersen trenin doğal dengesini ahengini bozmaya çalışıyor oluyorsun ve bu ona ters.Kestirmelere girmek istiyorsun,yeşil gözüken hoşuna giden tüm yollara girmek istiyorsun..Bilmiyorsun ya da algılayamıorsun ki teslimiyet,hoşgörü ve istediğin yere en iyi şekilde gideceğinin mutluluğu içinde oturamıyorsun, geçtiğin o yolların tadını çıkara çıkara yolculuk etmiyorsun..Sen zaten mükemmeliyetin içindesin..Farkında ol ve kendini o güzelliğe bırak.Sadece seçimler yap ve gerçekleşeceğine güven..Bu..
Sakinim, huzurluyum çünkü tüm istediklerimin bi yolla gerçekleşeceğini biliyorum.Koşulsuz sevgi ve teslimiyet içerisindeyim.
Anladım ki 'zorla oldurmaya çalışmak' bu evrenin yasalarına aykırı.Zorlamak yasanın tersine işlemesine neden oluyor.Sadece olması için elimizden geliyorsa kolaylıklar sağlamak gerek.Onun dışında herşeyi o biliyor ve gerçekleştiriyor.Bize sadece mükemmel işleyişe katılmak ve tadını çıkarmak kalıyor.
Panikliğimi,zorla oldurma isteğimi bırakıyorum.İstediğim şey gerçekleşmediğinde zamanı dolmamış daha demek ki diye düşünmek en iyisi.Yaratım sürecinde demek ki daha.Ya da ben hazır değilim onun hayatıma girmesine..
Herşeyi özümsüyorum.Bilgilerim,farkındalıklarım iiçin teşekkür ediyorum.Seni seviyorum.
Sevgiler,saygılar..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |