Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 12:13 AM   #156 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Azz öncee küçücük bir sivrisineğin canına kıydım ve hemen sonrasında çok üzüldüm:((Katil oldum bennn:( Çünkü birden düşündüm ki onları biz öldürelim diye yaratmamış Yaratıcı, bir yolunu bulup ahenk içinde yaşayalım diye yaratmış..Ama biz kısa yolu tercih edip gücümüz yetiyorsa herşeyi ortadan kaldırmaya bakıyoruz.Halbuki herşeyle ve herkesle dostça yaşamak mümkün.Sinekleri hiç sevmem ben vızırtıları gerçekten beynimde biryerlerin isyana kalkmasına neden olur aniden.Ama onları bile öldürmek istemediğimden çoğu kez hemen camı açar birşeyler yardımıyla çıkarırım.Sineklerle iletişime geçme çabalarım da oluo, dışarı çıkmalarını rica ediyorum gidiyolar:) Bunu yapmak 'Bir çift Yürek' adlı kitabı okumamdan sonra aklıma gelmişti.Doğayla iletişime geçmek..Keşke yine aynısını yapsaydımm:( Neyse o sivrisinekçiğin ölümü benimle bundan sonraki zamanlarda aynı odayı paylaşacak olan sivrisineklerin kurtuluşu için olmuş oldu böyle düşüneyim barim:)