Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 12:21 AM   #157 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar güzel bir yazı bu böyle.

Farkındalıkla, ümitle ve azimle dolu satırlarını okurken, senin adına gurur duydum.

Harika. Böyle devam etmelisin. Sen seninle gurur duy. Gerisi kendiliğinden gelecektir...super
Teşekkür ederim bymehmet..Gerçekten gurur duyuyorum kendimle artık mütevazilik yapmıyorum:)

İnsan gelişim yolunda her an her dakika yeni birşeyler keşfediyor; ya da bildiği şeylerin hayatına nasıl yansıdığını görüyor; ya da bildiklerine farklı pencerelerden bakmaya çalışıyor.Sürekli bu durumdayım.Ve bunları yazıya dökmeye çalışıyorum.Çünkü her yeni düşünce her bakış açısı bi basamak sanırım.İlerde hangi düşünce evrelerinden geçtiğimi görmek istiyorum.Düşündüklerimizi unutuyoruz maalesef, söz de uçuyorr yazılar kalıcı:)

Sevgiler:)