Alıntı:
şerda Nickli Üyeden Alıntı
h.b. roza ben antalyada bikaç yer araştırmıştım fiyatları hemen hemen aynıydı ama istanbulda nasıldır bilmiyorum.bana soracak olursan verdiğin paraya değiyo hem adı olan bi yer geleceğine yatırım yapıyosun hemde uygulamalar sonucu kendinede faydası oluyo cilt bakımı masaj vs.
suzzy abla daha iyi bilir gerçi ama ben öneririm sana yinede internetten bi araştır istersen.
suzzy abla bu masaj olayı çok moralimi bozdu ya sende öğrenmişmiydin sonuçta estetisyen olacaksın masajla ne alaka çözemedim ama sertifika için öğrenmem şart umarım faydasını görürüm dusun |
merhabalar şerdacım...estetisyenlik kursları kombine eğitimi içerdiğinden dolayı vucut bakımı ve vucut masajlarınında eğitimleri veriliyor..ben o şekilde eğitim aldım ama uygulama yapmıyorum...daha çok ciltle ilgili ve lazerle ilgili çalışmalar yapıyorum...
ve bana göre masaj eğitiminin daha ayrı verilmesi ve daha özel olması gerekli...yani eğitim aldığımız 3-4 aya her şeyi sıkıştırmaya çalışıyorlar bence yanlış...makyaj eğitimide aldık ama o konudada yetersiz görüyorum kendimi...ayrıca makyaj eğitimi almak istiyorum...yani kurslarda bir çok şeyi eğitim adı altında 4 aya sıkıştırmak yerine bana göre bölümleri ayırıp özel eğitimler verilse kişiler çalışmak istedikleri alanda daha başarılı olucaklardır...bu çok önemli bence...
benim en büyük avantajım...iyi bir yerde staj yapma şansım olması...asıl beni mesleğimde geliştiren bu oldu...
diğeri sadece sertifika alma olayı...yani yetrsiz...